Beyond Quantum Healing

Beyond Quantum Healing (BQH) är en uppdaterad version av den tidigare terapiformen som går under namnet Quantum Healing Hypnosis Technique och som grundades av Dolores Cannon. Den nuvarande formen som benämns BQH är utvecklad av Candace Craw Goldman i USA.

BQH är en kraftfull terapiform där du på ett tryggt sätt får hjälp att nå ett tillstånd av djup avslappning och därefter vägleds till förståelse för olika delar av dig själv och till svar på frågor som kan hjälpa dig lösa upp blockeringar och komma vidare i livet. Innan sessionen samtalar vi om vad du önskar uppnå och lägger stort fokus på att formulera en intention.

Innan vi ses kommer jag att be dig fundera på några frågor som du önskar utforska under sessionen. Det kan vara frågor om ditt syfte och din livsväg, dina relationer, upplevelser som du vill förstå djupare, din hälsa eller tidigare liv. Om du inte är van vid att följa en röst i meditation är det en god idé att göra vägledda meditationer dagligen under ett par veckor innan vi ses. Det finns ett stort urval av vägledda meditationer på youtube.

En BQH-session kan ta olika lång tid och det är viktigt att låta processen bli klar så se till att du inte har någon tid att passa direkt efteråt. Det är olika hur mycket som man kommer ihåg från sessionen. När sessionen är klar samtalar vi om innebörden av dina upplevelser. Du får en inspelning av sessionen skickad till dig efteråt och har möjlighet att lyssna på allt som kom fram.

En BQH-session är en omvälvande och betydelsefull erfarenhet som kan ge insikter och utveckling som annars tar mycket längre tid att uppnå.

Vad klienter säger:

"Magdalena var helt fantastiskt. Hon var inbjudande, trevlig, lugn och trygg energi. Hon gav verkligen tid för en och jag kände att fokuset var på mig och mina frågor. Tyckte att hon förstår och uppfattade vad jag ville få ut av regressionen på ett bra sätt. Bara positivt! :)"

"Magdalena ger ett varmt bemötande och en struktur som lyfte min upplevelse till något betydligt större än jag förväntat mig! Tack!"

Intresserad av Beyond Quantum Healing?

Denna terapiform kan utövas både på plats i terapirummet och online genom videosamtal då du bekvämt är kvar i din hemmiljö. Skriv i din bokning ifall du önskar ha din session på plats eller på distans.