Vedisk Astrologi

På sanskrit kallas vedisk astrologi för jyotish, vilket betyder "vetenskapen om ljuset". Vedisk astrologi har sina rötter i de minst 5000 år gamla vedaskrifterna. Utgångspunkten för denna urgamla vetenskap är att planeterna och himlakropparna motsvarar kosmiska energier och magnetiska fält som påverkar livet på jorden. Enligt det vediska synsättet är syftet med livet på jorden att utvecklas själsligen.

Det personliga horoskopet, som är en karta över planeternas positioner och inbördes relationer vid personens exakta födelsetid och plats, ger omfattande information om vår själsliga resa, syftet med vårt liv, också kallat vårt "dharma" och visar hur våra utmaningar och möjligheter spelar ut sig i alla områden av vårt liv - i våra nära relationer, på jobbet, med vänner, etc. Vi får värdefull förståelse för vårt känsloliv, våra mönster och djupa psykologi och hur vi kan sträva mot att utveckla alla dessa delar till sin fulla potential. På Energylife används också det vediska horoskopet för medicinsk information.

Om du önskar göra din födelsekarta behöver du meddela din exakta födelsetid och plats.

Vad klienter säger:

"En fantastisk läsning! Och trevligt bemötande. Hennes kunskaper inom Jyotish är imponerande. Fick med mig information om mig själv som jag inte vetat om innan. Och då har jag ändå gått till andra astrologer inom den vediska läran genom åren. Rekommenderar henne starkt!"

"Oerhört inspirerande 1.5 timme med Magdalena att lära mig mer om Horoskop och dess mystiska påverkan på en Being och Human."

Intresserad av Vedisk Astrologi?

Ta reda på din exakta födelsetid om du inte redan har den. Meddela tiden tillsammans med datum och födelseplats. Vi går igenom ditt horoskop live eller på distans genom videosamtal. Efter att vi gjort grundhoroskopet kan vi närhelst du önskar göra uppföljningar av olika aspekter och hur de påverkar alla områden i ditt liv.