Energiscanning & Frekvensterapi

Hos Energylife erbjuds NES Health- ett fantastiskt system som forskats fram under mer än 25 år och kombinerar den traditionella kinesiska medicinen med de senaste rönen inom kvantfysiken. Våra kroppar styrs inte enbart genom DNA och kemiska reaktioner. Utanför dessa finns ett styrsystem inom och utanför kroppen som utgörs av skalär frekvensenergi och elektromagnetiska vågor och som är central för hur precis alla funktioner i kroppen presterar. Detta system kallas för "The Human Body-Field" och består av:

  • Källenergi - source energy, kallad qi eller chi i den traditionella kinesiska medicinen och prana enligt ayurvedan.

  • Fotoner, ljuspartiklar som överför och bär information mellan atomer, molekyler, celler och organ.

  • Energetic Drivers, som förser kroppsfältet med energi, så det kan göra sitt jobb.

  • Energetic Integrators, som reglerar informationsöverföringen och alla kroppsliga funktioner och likställs med meridianerna i den traditionella kinesiska medicinen.

Energiscanning

Genom att du lägger din hand på en datormus i 20 sekunder eller läser in en röstmeddelande läses ditt kroppsfält av. Det är en helt säker metod och du känner ingenting. En komplett bild av ditt energi-styrsystem genereras och visar var det behöver mer grundenergi, var blockeringar sitter som påverkar fysiologiska processer i kroppen och var det finns mentala och känslomässiga konflikter som är aktuella i ditt liv.

NES miHealth

Genom att främst skicka ut lågfrekventa elektriska signaler kommunicerar NES miHealth med de delar i kroppen som den är i kontakt med. "Bioelectic biofeedback therapy" är känt för att bidra till att minska stress och omprogrammera delar av kroppen och sinnet att fungera på ett sätt som är bättre för hälsan och som kan leda till en bättre livskvalitet. Denna del av behandlingen utförs i terapirummet för att lösa upp energiblockeringar, gamla mönster där energin är trög eller står stilla och få energin att flöda fritt. Många olika program och information om högprioriterade triggerpunkter från energiscanningen gör att programmet kan skräddarsys helt efter dina behov.

Infoceuticals NES droppar

Den största delen av korrigeringen av din kropps energisystem gör du själv hemma efter besöket i terapirummet. Genom en enkel rutin och tydliga instruktioner tar du droppar i vatten en gång om dagen. Den aktiva beståndsdelen är inte kemisk utan mikro- kvantiteter av kolloidala mineraler vars subatomära struktur har blivit kodad med information som ges till vårt kroppsfält - The Human Body-Field. Dessa kodade droppar är framtagna för att påverka och lösa upp blockeringar som är orsakade av olika typer av chocker, trauman, toxiner, emotionella blockeringar, osv. Informationen tillsätts kroppen i samma ordnings som alla system och organ blir till i ett embryo. Genom att lösa upp blockeringarna i denna ordning aktiverar man kroppens egen optimala förmåga att återgå till ett balanserat tillstånd. 

Vad klienter säger:

"Gjorde NES health system frekvens terapi hos Magdalena. Kände mig underbart avslappnad efter behandlingen!!! Rekommenderas starkt!!!"

Intresserad av frekvensterapi?

Både scanningen och behandlingen kan utföras på distans över videosamtal ifall du inte bor i Göteborg. Ange i din bokning om du önskar utföra sessionen online.