Coachning - tjänst mot företag

Coachning med Energylife utövas med syftet att leda oss själva från hjärtat - här finns vår största inre potential, visdom och vårt sanna jag. Tjänsten riktar sig till dig som arbetar som ledare eller aspirerar att göra det i framtiden och syftar till att ta fram ditt naturliga ledarskap.

Är du samma person på jobbet som hemma, eller träder du in i en roll när du befinner dig i professionella sammanhang? Det finns många uppfattningar om hur man ska vara som chef eller ledare och ett stort antal modeller för vilket ledarskap som passar bäst i varje given situation. Tänk om det finns ett ledarskap som fungerar i alla situationer? Ett ledarskap där du inte behöver spela en roll eller anpassa bort dig själv, utan snarare där du lever och verkar i samklang med den du är? Jag menar att det inom alla människor finns en inre ledare, en inre essens eller urkraft, och när vi utgår ifrån denna kärna blir ledarskapet naturligt. När du utstrålar ett friskt ledarskap inspirerar du medarbetarna och skapar ringar på vattnet för organisationens utveckling och framgång.

Så vem är då den inre ledaren och hur hittar du den? Att leda dig själv handlar om att se klart på exempelvis beteendemönster och rädslor, som dränerar dig på energi och hindrar dig från att komma i kontakt med din inre styrka. Det handlar också om att aktivt välja vad du lägger din energi på utifrån tydliga värderingar och prioriteringar. Du hanterar utmaningar bättre och fattar beslut på ett klarare sätt. Du upplevs som en autentisk ledare - vilket är viktigare än någonsin i vår transparenta värld.

Jag har själv över 15 års erfarenhet som ledare och chef att utgå ifrån och kombinera med inslag från frigörande terapi och de senaste forskningsrönen inom ledarskapsområdet.

Ta kontakt om du och din arbetsgivare är intresserad av coaching-sessioner så tar jag fram ett förslag utifrån dina behov.

Vad klienter säger:

"Besöket hos Magdalena gav de svar och råd jag kommer att ha stor användning för både privat och i yrkeslivet. Magdalena är en mycket inkännande, kunnig och klok person som jag varmt rekommenderar."

Intresserad av Coachning?

Vi ses på din arbetsplats eller hos Energylife och fokuserar på din personliga plan som vi tillsammans upprättar.