Om Energylife

Jag som arbetar som terapeut på Energylife heter Magdalena Pires Nielsen.

Vägen till att arbeta med personlig utveckling var från början ingen självklarhet, även om jag alltid har haft med mig ett starkt intresse för hälsa. Efter min utbildning till civilekonom har jag haft en karriär inom marknadsföring och företagsledning i Frankrike, England och Sverige.

Min längtan efter helhet fick mig att börja arbeta med mig själv och jag fann ganska snart att jag behövde söka vägledning utanför både tidigare övertygelser och samhälleliga normer för att nå förståelse för mig själv och läkning. Min egen process har öppnat många portar inom mig, lett mig till flera utbildningar inom helhetshälsa och så småningom till terapeutyrket.

Jag har ett brinnande intresse för den gamla, universella visheten och kunskapen som vi alla bär med oss och som vi möts av runt om i världen i alla kulturer och fascineras av hur den i nutid allt mer möts upp av den moderna vetenskapens rön.

Alla människor bär på en historia och möter varierande utmaningar i livet. Min passion är att vägleda de som kommer till mig i deras personliga transformation, ett heligare arbeta går inte att finna. Jag vet att du har förmågan att läka dig själv och leva i enlighet med den du är innerst inne. Du är varmt välkommen till mig.

Utbildningar och certifieringar

  • Energiterapeut i Iriz Syntesen

  • Samtalsterapeut i Iriz Syntesen

  • NES Health Bioenergetic Wellness System - Certified Practitioner

  • Diplomerad terapeut i Beyond Quantum Healing

  • 3-årig utbildning i Vedisk Astrologi

  • Prästinna längs hjärtats väg, utbildad och invigd på Sophiatemplet 

Medlem i Komplementärmedicinska riksförbundet.

Innehar patientförsäkring och f-skattesedel.